Bekæmpelse af fluer

  • Fluer - Belvedere Skadedyrsbekæmpelse

Er fluer sundhedsskadelige eller farlige? Kan fluer overføre sygdomme til mennesker?

Først og fremmest er fluer irriterende og forstyrrende, men de kan desværre også sprede sygdomme, og forårsage forurening af dine fødevarer – og bide. Det er derfor vigtigt at du reagerer, hvis du opdager at du har mange fluer i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Kan fluer gøre mig syg?

Ja, fluer kan gøre dig syg, og i særlig grad gøre børn og ældre syge. Fluer bærer et utal af bakterier med sig, herunder så alvorlige ting som salmonella og kampylobakterier. Bemærk:

Lander stuefluen blot på din mad, men viftes herefter hurtigt væk, er der ikke stor risiko for overført smitte. Men har fluen været blot lidt længere i din mad (fx mens du lige henter noget mere i køkkenet eller lignende), kravlet på den, eller bogstaveligt talt haft snablen i din mad, er der en vis risiko for maveonde. Stuefluen bærer mange bakterier både på dens krop og i mave-tarm kanalen, og da den både kaster op og afgiver afføring på din mad, kan disse bakterier altså overføres til dig, og til dine børn. Enkelte fluer kan du ikke undgå, men opdager du at der pludselig er mange, at det svirrer omkring dig, så har du et skadedyrsproblem du skal reagere på.

Sådan ved du at du ikke 'bare har lidt fluer', men at du har et skadedyrsproblem:

1. Du har opdaget usædvanligt mange svirrende fluer i eller omkring dit hjem, ved din mad eller skraldespand.
2. Du finder flueekstrementer - disse ses oftest bedst mod lyse baggrunde, da det er små bittesmå mørke pletter, der 'klæber' til alle overflader.

Hvad gør jeg hvis jeg har mange fluer?

For at slippe ordentligt af med fluerne, skal ynglepladsen findes. Du kan naturligvis rengøre flader og klaske fluerne når du ser dem, men det er ofte blot symptombehandling - der kommer blot nye fluer så snart du holder en pause. Køber du håndkøbsmidler, kan du risikere at forgifte områder hvor der opbevares og serveres mad – uden at komme problemet til livs. Det er stressende, og kan hurtigt ødelægge en hel sommer. Ring til os, vi har stor erfaring i at finde ynglepladsen, og hurtigt og effektivt udrydde fluer. Vi tager fat om problemets rod, og du kan nyde din sommer, din have, grill-aftener, solbadning, morgenmad på terassen – uden en sværm af uindbudte gæster.

Slip af med fluerne NU:

Ring til Belvedere Skadedyrsbekæmpelse – vi udfører effektiv og professionel skadedyrsbekæmpelse i hele Nordsjælland, lige fra Helsingør til Lyngby, Helsinge, Gilleleje, Frederikssund, by eller land – du ringer, vi rykker ud. Ring til os på 40259190 og kom af med fluerne.


Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud på tlf. 40259190 eller mail til info@belvedere-skadedyr.dk